Várakozások a Szuperkupa döntőjére (LAPSZEMLE)

A Sportszelet Online kérdezte Molnár Zoltánt, Barabás Ádámot és Rózsavölgyi Sándort.

Molnár Zoltán, csapatunk vezetőedzője: – Erős ellenfelekkel volt és van lehetőségünk gyakorolni a felkészülési időszakban, amely megfelelő mederben zajlik és ennek során alkalmazkodva a körülményekhez a Szuperkupadöntőre hangsúlyt helyeztünk. Ami ellenfelünket, egyben egykori csapatomat, a Vecsést illeti, sikerült képbe kerülnöm velük kapcsolatban. Ami minket illet, mégis inkább elsősorban a saját játékunkat és teljesítményünket helyezzük előtérbe, azt szeretnénk érvényre juttatni a mérkőzés során. Néhány nappal a találkozó előtt nincsen tudomásom hiányzókról, tehát a teljes kerettel tudunk nekivágni a Szuperkupadöntőnek. Úgy gondolom, a csapatmunka szerepe döntő tényező lesz, mellette az egyéni kvalitások dönthetnek majd egy ilyen találkozón. Jó mérkőzésre számítok, két jó csapat összecsapására. Természetesen bízva játékosaim képességeiben nyerni, azaz a Szuperkupa-címvédés jegyében utazunk vasárnap Maglódra.

Barabás Ádám, csapatunk támadója: – Nagy iramú és színvonalas mérkőzésre számítok, nagyszerű „főpróba” lesz a Szuperkupadöntő mindkét együttes számára a bajnokság előtt. Abban egészen szinte biztos vagyok, egyik csapat sem fogja könnyen megadni magát, nagy küzdelem várható a serlegért. Kitűnő érzés számomra, hogy amióta Gödöllőn futballozom, minden, amatőr labdarúgó számára megnyerhető címet sikerült begyűjteni, remélem, ez a sorozat, most sem szakad meg, és sikerül a Szuperkupa-címvédés. Aligha mondok azzal újat, nem lesz egyszerű mérkőzés, fontos szerepet kap majd a párharcok megnyerése, de ha fejben mindenki ott lesz, és maximális koncentrációval kellőképpen felpörög a találkozóra, akkor biztos vagyok benne, hogy győzteskent távozunk majd Maglódról is.

Rózsavölgyi Sándor, egyesületünk klubigazgatója: – Úgy gondolom, idén tényleg Pest vármegye két topcsapata vívja a Szuperkupadöntőt. Bízom benne, jó hangulatú, sportszerű és nem mellesleg közönségszórakoztató mérkőzés lesz, amelyen a célunk egyértelmű: szeretnénk megnyerni a találkozót. Jó felkészülést tudhatunk magunk mögött, a csapat is egyben maradt, így bizakodva várjuk a vasárnapi finálét.