Változások férfi felnőtt csapatunk keretében

Az előszezon lezárultával kialakult első csapatunk kerete a bajnoki idényre.

A 2022/23-mas idényhez képest több változást is eszközölt felnőtt csapatunk vezetése a keret összetételével kapcsolatban.

Kisebb létszámmal vágunk neki az idénynek az előzőkhöz képest, ez pedig magával hozza, hogy több fiatal játékos kerülhet az első keret közelébe.

A felkészülés során Molnár Zoltán már első kézből bizonyosodhatott meg több fiatalról, hiszen Dékány Levente, Tuba Róbert, Somodi Attila és Berczi Kristóf is rendszeresen a felnőtt csapattal edzett, sőt közülük többen játéklehetőséget is kaptak a felkészülési mérkőzéseken.

Felnőtt játékosként két érkezőnk volt nyáron. Kapusposztra igazoltuk Szaszovszki Kevint. A 21 éves hálóőr az előző idényben Diósjenőn védett, 29 mérkőzésen lépett pályára a Nógrád megyei első osztályban. Utánpótláséveit főleg Vácon töltötte, ahol végigjárta a ranglétrát, a 2019/20-as idényben a másodosztályú felnőtt csapat közelébe is eljutott, több mérkőzésen a kispadon ült.

Felnőtt csapatunk második érkezője Wild Tamás. Tamás számára nem idegen a közeg, hiszen utánpótlás-játékosként már szerepelt egyesületünk színeiben. A 29 éves, szélső védő és szélső középpályás poszton is bevethető játékos komoly rutinnal rendelkezve érkezett hozzánk. A 2014/15 és 2015/16-os idényben a Csákvár színeiben összesen 36 mérkőzésen lépett pályára az NB II, az NB III, a Magyar Kupa és a Liga Kupa sorozataiban. 2016 és 2019 között a Budaörs és a Cegléd színeiben 58 másodosztályú mérkőzés szerepel a neve mellett, majd 2019 és 2023 között egy gyöngyösi kitérőt leszámítva a Kelen SC-nél szerepelt, itt 53 harmadosztályú és 29 BLSZ I-es mérkőzést gyűjtött a neve mellé.

Távozók tekintetében több játékos útjai elváltak egyesületünktől. Volt köztük, aki magánéleti, és volt aki sportszakmai okokat tartott szem előtt a döntés meghozatalakor.

Távozó játékosok felnőtt keretünkből: Abért Bence, Gólya Ádám, Halmos Richárd, Thoma Krisztián, Tóth Kristóf.

A távozó játékosoknak köszönjük a Gödöllői SK-ért tett erőfeszítéseiket, munkájukat, és sok sikert kívánunk mind a pályán, mind a magánéletben!