Változások egyesületünk Női Szakágában

Egyesületünk bővíti női szakágát, így több utánpótláscsapattal vágunk neki az idénynek az előzőekhez képest. Változás történt felnőtt csapatunk élén is.

Felnőtt csapat

Női felnőtt csapatunk új vezetőedzővel vág neki a 2023/24-es idénynek. Az előző szezonokban csapatunkat irányító Nagy Imre közös megegyezéssel távozik első csapatunktól.

2013/14-es idénytől tartó irányítása alatt női csapatunk elhódította a bajnoki címet és a Pest Megyei Kupát is, így egyesületünk női labdarúgásba történő becsatlakozását végigvezette, és ennek a folyamatnak a csúcspontja volt a 2021/22-es idény bajnoki címe és kupagyőzelme.

Felnőtt csapatunk irányítását a jövőben egyesületünk Női szekciójának vezetője, Orbán Csilla fogja elvégezni.

Nagy Imrének köszönjük az egyesületünkért tett munkát, és sok sikert kívánunk a továbbiakban!

Utánpótlás-korosztályok

Leány utánpótláscsapataink átszervezésen estek át. A 2023/24-es idénytől U10-es korosztályban indítjuk legfiatalabb csapatunkat Antus Dominik irányításával az MLSZ Országos Leány U10-es bajnokságban.

U12-es korosztályban is indítunk leány csapatot, őket az elmúlt években többszörös bajnok U17-es csapatot vezető Kerekes Csaba fogja irányítani. U12-es gárdánk szintén az MLSZ Országos Leány bajnokságban indul.

U14-es csapatunk a továbbiakban is változatlan rendszerben fogja végezni munkáját, a csapat vezetését Orbán Csilla és Antus Dominik fogja végezni közös erővel. U14-ben az MLSZ Regionális Leány bajnokságban indulunk.

Legidősebb leány utánpótláscsapatunk az U16-os korosztály lesz az idényben. A csapat az előző évekkel ellentétben nem 3/4 pályán, hanem nagypályán fog szerepelni az MLSZ Regionális Leány U16 bajnokságban. A csapat irányítását Orbán Csilla fogja elvégezni, ezzel új fejezet nyílik egyesületünk életében a női futball terén első nagypályás szezonunkkal.