U17, U16: REAC, Gyirmót és Barca Academy volt terítéken.

Mindkét csapatunk fontos terhelést kapott a felkészülés ezen szakaszában.

U17

Gödöllői SK-REAC 3-0
Gödöllői SK-Gyirmót FC Győr 0-3

Gólszerző: Németh B. (2), Hankó

Keret: András, Lőrinczy, Danko, Tamás, Péter T, Péter G., Kristóf, Horváth, Illés, Hankó, Ridavics, Varga, Fischer, Németh B., Dóra

Pintér Tamás értékelője: – A heti edzőtábor végén 2×45 perces mérkőzésen kaptak meccsterhelést a srácok. Az első mérkőzésen meggyőzően, kombinatívan játszott a csapat, ami a külső szemnek is látványos lehetett. A lebonyolításnak köszönhetően  1 óra szünet után léptünk pályára a Gyirmót ellen, akik végig frissebbek voltak. Nehezen mozogtak a lábak, fejben is elfáradt a csapat, sajnos sokszor nem csak a játékkal foglalkoztunk. Akadtak helyzeteink, de a Gyirmót megérdemelten nyert.

U16

Gödöllői SK-Barca Academy 4-3

Gödöllői SK: Debreczeni, Mészáros, Orosz, Brinza-Balázs, Németh M., Egervári, Varga N., Kőhalmi, Szeles, Juhász B., Faludi.

Kispad: Gyurcsó, Petrán, ÉRsek, Veszely-Kiss, Balazsin, Komár, Bajkó.

Gólszerző: Kőhalmi, Brinza-Balázs, Németh M., Szeles.

Oszvári Tamás nyilatkozata: – Az edzőtábori hét felénél járva már látszott a csapaton a fáradtság, ennek ellenére nagyon jó iramú mérkőzést sikerült játszani, ami mindkét csapatnak fejlesztő hatású volt. Örülök, hogy egy agresszívan letámadó csapat ellen is sokszor tetszetősen hoztuk ki a labdát és szép támadásokat vezettünk.