U16, U17: X a REAC ellen, győzelem a Hegyvidékkel szemben

U16
REAC-Gödöllői SK 0-0

Gödöllői SK: Nagy Zs., Kristóf L., Péter T., Tamás M., Rezsabek, Németh B., Dóra M., Péter G., Kolozsi, Illés, Szeles.

Kispad: Danko (Németh, 68.), Hankó B. (Dóra M., 60.), Varga P. (Szeles, 60.), Dobránszky, Lőrinczy (Péter T., 46.), Horváth Z. (Illés Zs., 82.), András M.

Sárga lap: Dóra M. (15.), Kristóf L. (18.), Péter T. (33.), Illés (61.)

Oszvári Tamás értékelője: – Az első félidőben nem találtuk a játék ritmusát, keveset tudtuk birtokolni a labdát és kombinatív játékkal építkezni. A mérkőzés előtt megbeszéltekből sok mindent nem láttam vissza ebben a játékrészben, de a csapat jól reagált a változtatásokra a második félidőben, ahol mind játékban, mind pedig fizikálisan az ellenfél fölé nőttünk. Helyzeteket alakítottunk ki, ezeket viszont nem sikerült gólra váltani. Úgy érzem nem reális a végeredmény, de a futball mar csak ilyen.

U17
Gödöllői SK-Hegyvidék UFC 2-1

Gödöllői SK: Pogány, Szénási, Szabó G., Miháli, Király, Sztancsik-Andrási, Hankó, Strausz, Klimász, Fischer, Somodi.

Kispad: Péterfi (Király, 46.), Fodor (Fischer, 63.), Fábián (Szabó G., 57.), Kolozs (Klimász, 77.)

Gólszerző: Sztancsik-Andrási (28.), Péterfi (67.)

Bognár Árpád nyilatkozata: – Az odavágón a gyors kiállítás miatt nem túl reális képet kapott egymásról a két csapat. A visszavágót szerencsére nem rontotta el semmi, így egy izgalmas mérkőzést láthatott, aki megnézte. Mindkét gárda a győzelemért ment, ehhez mérten helyzetek sora alakult ki mindkét oldalon. Jól összerakott, sportszerű ellenfél kemény dió volt végül. Két gyönyörű gólt szereztünk a két kapufa mellett, így itthon tartottuk a 3 pontot. Érezhetően kijöttünk a hullámvölgyből, hála annak a hozzáállának, hogy a srácok egymásért is küzdenek, nem törte meg őket a rossz széria. Várjuk az utolsó fordulót.