U16, U17: Pakson vereség, Kecskeméten győzelem lett a vége

Sokgólos mérkőzésen maradt alul U16-os csapatunk Pakson, míg Kecskeméten fordított és győzött az U17.

U16
Paksi FC-Gödöllői SK 7-2

Paksi FC: Nagy Z., Orbán-Zaják, Burányi, Virág, Szurma, Farkas, Wiesner, Tanos, Kajári, Jankó, Bagó.

Kispad: Szurma (Farkas, 65.), Rauf (Kajári, 65.), Kiss M., Kecskés (Wiesner, 84.), Biszak (Virág, 81.)

Sárga lap: Virág (22.)

Gólszerző: Wiesner (5., 83.), Virág (27., 44., 58., 60.), Tanos (42.)

Gödöllői SK: Gyurcsó, Juhász B., Mészáros, Németh M., Veszely-Kiss, Bucsai, Szeles, Kőhalmi, Orosz, Petrán, Brinza-Balázs.

Kispad: Komár, Faludi (Orosz, 46.), Balazsin (Mészáros, 58.), Kiss Á. (Juhász B., 72.), Bajkó, Varga N. (Petrán, 31.)

Sárga lap: Mészáros (43.)

Gólszerző: Petrán (8.), Varga N. (70.)

Oszvári Tamás értékelője: – A mérkőzés első 20-25 percében tudtunk igazán csak egyenlő partnerei lenni az ellenfélnek. Labdás játékunkat nehezen építettük a rengeteg egyéni hiba miatt. A játék helyenkénti indokolatlan siettetése és szervezése a belső védőktől, labdaszerzéseink utáni könnyelműen eladott labdák pedig szintén nem építették a játékunk további fejlődését. A sok egyéni gyenge teljesítmény, hiba és a kiemelkedő teljesítmények hiánya lényegében megpecsételte a sorsunkat,és az agilisebben és sebességkülönbséggel futballozó ellenfél csapata megérdemelten nyert.

U17
Mercedes KLC-Gödöllői SK 1-2

Mercedes KLC: Csizmadia L., Kothencz, Czumbil, Csizmadia D., Doktor, Nagy G., Ozsváth, Zábrádi, Kis E., Marton, Losonczi.

Kispad: Bogdán, Barna (Kis E., 68.), Zoboki, Hegedűs, Pusztai, Asztalos (Marton, 68.), Tóthalmi

Sárga lap: Csizmadia D. (36.), Csizmadia L. (48.)

Gólszerző: Nagy G. (22.)

Gödöllői SK: András M., Kristóf, Péter T., Tamás M., Rezsabek, Németh B., Dóra M., Hankó, Péter G., Horváth Z., Lőrinczy.

Kispad: Danko (Lőrinczy, 46.), Ridavics (Dóra, 43.), Érsek (Péter Z., 68.), Fischer (Horváth Z., 46.), Kolozsi (Fischer, 83.), Illés (Hankó, 68.), Varga P. (Németh B., 83.)

Sárga lap: Kristóf (53.), András M. (93.)

Gólszerző: Dóra M. (24.), Németh B. (49., büntető)

Pintér Tamás nyilatkozata: – Az első félidőben igyekeztünk a kombinatív játékunkat játszani, helyzeteket dolgoztunk ki, amiket sajnos ki is hagytunk. Labdabirtoklásban ebben az időszakban fölényben voltunk, jól mentünk át a labdaszerzéseink után támadásba. Az ellenfél a semmiből szerzett vezetést, amit egy kapushiba után egalizálni tudtunk. A második félidőben jogos büntetőből megszereztük a vezetést. A hazai csapat feljebb tolta a védekezését, pontrúgásokból többször is veszélyeztetett, de kontrákból többször is eljutottunk az ellenfél kapujáig. A játékunk ekkor már nem volt mindig domináns, a labdakihozatalunk nem működött, de védekezésben összeszedett volt a csapat. Igaz a fáradtság és a nagy meleg nem könnyítette meg a dolgunkat. Gratulálok a csapatnak!