U16, U17: Két-két mérkőzéssel folytattuk a felkészülést

U16

Barca Academy-Gödöllői SK 5-0

Gödöllői SK: Gyurcsó, Egervári, Orosz, Veszely-Kiss, Brinza-Balázs, Németh M., Varga N., Bajkó, Kőhalmi, Szeles, Faludi.

Kispad: Kiss Á., Komár.

Oszvári Tamás nyilatkozata: – Az eredmény nem tükrözi a mutatott játékot, mégsem engedhetjük meg semelyik csapatnak,hogy 5 gólt rúgjon nekünk, mi pedig egyet sem szerzünk. A helyzeteinket nem sikerült gólra váltani, ennek ellenére a mérkőzés nagy részével elégedett voltam. A letámadásunk mérkőzésről mérkőzésre egyre jobban néz ki, és láthatóan kezdi átlátni a csapat mit szeretnénk megvalósítani az ellenfél térfelén labdaszerzésnél.

Gödöllői SK-Budaörs 5-0

Gödöllői SK: Komár, Orosz, Mészáros, Brinza-Balázs, Veszely-Kiss, Németh M., Varga N., Kőhalmi, Faludi, Juhász B., Szeles.

Kispad: Debreczeni, Petrán, Kiss Á., Bajkó, Gulyás.

Gólszerző: Kőhalmi (3), Bajkó, Faludi.

Oszvári Tamás értékelője: – A mérkőzést rohanva kezdtük, ami indokolatlan kapkodást eredményezett a játékunkban. Később ezt levetkőzve – helyenként szép akciókat vezetve -, egy viszonylag simább mérkőzés alakult ki. Labdakihozatalaink működtek,letámadásunkban viszont egy-egy elcsúszás is már helyzetteremtésre adott lehetőséget az ellenfélnek,amit mindenképpen javítani kell,együtt mozgással és agresszivitással. Németh Marci és Kőhalmi Zétény játéka kiemelendő.

U17

Kelen SC-Gödöllői SK 5-1 (2-0)

Gödöllői SK: András – Danko, Papp, Péter T., Péter G. – Kristóf, Rezsabek, Tamás – Dóra, Klimász, Németh B.

Kispad: Kolozsi, Lőrinczy, Fischer.

Gólszerző: Németh B.

Gödöllői SK-Budai FC 1-1 (1-0)

Gödöllői SK: András – Lőrinczy, Danko, Péter T., Péter G. – Kristóf, Rezsabek, Tamás – Fischer, Dóra, Németh B.

Kispad: Érsek, Illés, Hankó, Varga.

Gólszerző: Tamás.

Pintér Tamás értékelője: – A héten két mérkőzéssel fejezte be a felkészülési mérkőzések sorát U17-es csapatunk. Az első mérkőzésen szerdán a Kelen SC ellen léptünk pályára, tehát egy osztállyal feljebb lévő csapattal találkoztunk. Az eredménytől függetlenül elégedett voltam a srácokkal, támadásépítésben, labdakihozatalban jó dolgokat mutattak, a védekezésben és a befejezésekben azonban bőven maradt bennem hiányérzet. Szombaton a Budai FC érkezett hozzánk. Két ellentétes félidőt láthattunk, ahol az első játékrészben meddő mezőnyfölényben játszottunk, a vezetést is megszereztük, de nem volt meg a kellő dinamika a játékunkban és sok technikai hibával játszottunk. A második félidőben megfordult a játék képe, a Budai FC irányított, egyenlíteni is tudott, mi nem tudtunk ritmust váltani, így igazságosnak mondható eredmény született.