U15, U14: Fájó vereség Kecskeméten, három pont Zuglóból


U15-ös csapatunk a KTE otthonában vendégszerepelt.

Kecskeméti TE-Gödöllői SK 5-1

Gödöllői SK: Komár P., Juhász B., Egervári, Mészáros, Németh M., Bucsai, Kőhalmi, Horváth M., Brinza-Balázs, Szeles, Varga N.

Kispad: Veszely-Kiss (Egervári, 58.), Balazsin (Németh M., 70.), Szalontai (Kőhalmi, 64.), Kiss Á. (Varga N., 58.)

Sárga lap: Brinza-Balázs (50.)

Gólszerző: Horváth M. (36.)

Pintér Tamás nyilatkozata: – Az eredmény egyáltalán nem tükrözi a pályán látottakat. A Kecskemét játékban nem mutatott többet, 74 percig nyílt volt a találkozó. Sajnos egyéni hibàk pecsételték meg a sorsunkat és az, hogy azt a pluszt, ami az ilyen meccseken kell, azt nem raktuk bele. Több van bennünk, dühítő, hogy sorozatban olyan meccsen szenvedünk másodszor is vereséget, ahol az ellenfél nem játszik jobban. A csapatból kiemelkedő teljesítményt nyújtott Szeles, Brinza, Mészáros és Horváth.

U14-es gárdánk a BVSC otthonában szerzett három pontot.

BVSC-Zugló-Gödöllői SK 2-4

Gödöllői SK: Kmetykó, Nagy Z., Benyó-Romero, Vertse, Rejtő, Toldi, Kosztolni, Horváth K., Juhász Á., Pataki Á., Pataky K.

Kispad: Mihók (Juhász Á., 41.), Hohol (Pataki Á., 66.), Drégelyvári (Toldi, 69.), Kovács K. (Benyó-Romero, 61.), Kovács R. (Horváth K., 61.), Körtvélyesi.

Sárga lap: Rejtő (28.), Toldi (34.)

Gólszerző: Horváth K. (14.), Rejtő (50., büntető), Andrejszki (öngól, 67.), Kovács R. (80.)

Horváth Krisztián értékelője: – Izgalmas, változatos meccset játszottunk. A két csapat között végig érezni lehetett a fölényt a mi javunkra. A jövőben ezt sokkal “tisztábban” kell érvényesíteni. Több, mint 55 percet játszottunk emberelőnyben, de mégis sikerült gólt kapnunk. Az igazság az, hogy kétszer jutottak el a kapunkig, de abból két gólt is szerzett a BVSC. Csapatunk erejét mutatja, hogy végig dominálva, egymásért is focizva, a végére 2 gólos különbséggel tudták abszolválni a mérkőzést úgy hogy, több kapufát is szereztek,  és egy szabályos meg nem adott gólt is lőttek. A teljesítmény alapján Toldi, Kosztolni és Horváth érdemel dicséretet.