U14, U15: Vereséggel zártuk a szezont

Pont nélkül maradtak csapataink a záróhétvégén.

U14
Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Gödöllői SK 1-0

Gödöllői SK: Kmetykó, Vertse, Németh M., Gulyás, Hohol, Toldi, Kosztolni, Horváth K., Egervári, Pataki Á., Pataky K.

Kispad: Nagy Z. (Gulyás, 41.), Mihók (Pataky K., 41.), Hasznosi (Egervári, 65.), Kovács K. (Hohol, 8.), Kovács R. (Kosztolni, 58.)

Sárga lap: Mihók (43.)

Bartos Márton asszisztensedző értékelője: – A szezonbeli utolsó meccsünket a Szeged csapatával játszottuk idegenben. Két játékban gondolkodó, támadó szellemű csapat találkozott, ahol az egész meccsen érződött, hogy az első gól döntő jelentőségű lehet. Bár több helyzetet dolgoztunk ki ellenfelünknél, a gólt mégis ők szerezték, amivel meg is nyerték a mérkőzést. Ennek ellenére a fiúk büszkék lehetnek magukra a meccsen nyújtott teljesítményük, és az egész szezon miatt is. Gratulálunk a Szegednek a bajnoki címhez!

U15
Monori SE – Gödöllői SK 2-0

Gödöllői SK: Komár, Juhász, Egervári, Mészáros, Németh M., Veszely-Kiss, Bucsai, Horváth M., Orosz, Szeles, Varga N.

Kispad: Debreczeni (Komár, 46.), Balazsin (Egervári, 46.), Kőhalmi, Brinza-Balázs (Szeles, 56.), Bucinca (Juhász, 76.), Kiss Á. (Horváth, 52.)

Sárga lap: Veszely-Kiss (43.), Kőhalmi (51.), Horváth M. (52.), Szeles (54.), Mészáros (56.), Brinza-Balázs (63.)

Kiállítva: Kőhalmi (69.)

Pintér Tamás értékelője: – Nehéz higgadtan értékelni a mérkőzést, mert ami történt az nem engedhető meg a részünkről. Sajnos nem sikerült szépen zárni ezt a szezont, azonban gratulálok a srácoknak, a következő szezonban az U16 alap csoportban találkozunk!