U14, U15: Vácon kezdtük az alapozást

Mindkét csapatunk a Vác korosztályos gárdájával mérkőzött meg felkészülési mérkőzésen.

U14

Vác – Gödöllői SK 2-5 (0-3)

Gödöllői SK: Reszegi, Kalla, Boronyai, Mayer, Puskely-Haydn – Hébenstreit, Herczig – Bucinca, Merkl, Pénzes – Tóth-Bede.

Kispad: Szabó, Vince, Halász, Járó, Vöő.

Gólszerző: Tóth-Bede (2), Merkl, Pénzes, Szabó.

Horváth Krisztián nyilatkozata: – A heti edzőtábor zárásaként a Váccal játszottunk. A 9 edzés érződött a fiúk lábában, de megmutatták, hogy komoly erőt tudnak majd képviselni. Többet tudtuk gyakorolni a letámadást labdakihozatal ellen, és a támadóharmadban lévő játékhelyzeteket, ami látszott, hogy a befejezésekben hatékonyabbnak kell lennünk. Sajnos ellenfelünk két hibánkat góllal tudta megbüntetni. Dicséret illeti a fiúkat az egész heti elvégzett munkájukért, folytatjuk tovább négy edzéssel és két edzőmérkőzéssel.

U15

Vác – Gödöllői SK 0-6

Gödöllői SK: Körtvélyesi, Mihók, Drégelyvári, Nagy Z., Hohol, Bondár, Kosztolni, Horváth K., Hasznosi, Kovács K., Kovács R.

Kispad: Vertse, Pataki Á., Toldi, Kmetykó.

Gólszerző: Kosztolni (2), Kovács R. (2), Hohol, Pataki.

Sipeki István értékelője: – A mérkőzés első félidejében kevesebb helyzetet sikerült kidolgozni, több technikai hiba csúszott a játékba, az adódó lehetőségekből a félidő vége előtt sikerült megszereznünk a vezetést. A második félidőben a cserék jól szálltak be a játékba, több nagy helyzetet is kidolgoztunk, amikből többet is sikerült gólra váltani. A mérkőzés jól szolgálta a felkészülésünket.