U14, U15: Tanulságos mérkőzéseken vegyes eredmények

U14-es csapatunknak egy győzelem és egy vereség, U15-ös gárdánknak döntetlen lett a mérleg.

U14

Gödöllői SK – Mezőkövesd Zsóry FC 8-0

Gödöllői SK: Körtvélyesi, Vertse, Mihók, Rejtő, Gulyás, Hohol, Toldi, Kosztolni, Horváth, Drégelyvári, Pataki Á.

Kispad: Kmetykó, Nagy Z. (Vertse, 56.), Hasznosi (Kosztolni, 41.), Juhász Á. (Toldi, 41.), Kovács K. (Rejtő, 41.), Pataky K. (Mihók, 56.), Kovács R. (Horváth K., 64.)

Gólszerző: Rejtő (14., 31.), öngól (17.), Toldi (18., 21.), Hohol (46.), Gulyás (70.), Kovács R. (73.)

Horváth Krisztián nyilatkozata: – A fiúk nagyon élvezték, hogy a füves center pályán játszhattunk. Mindenkinek sok játéklehetőséget tudtam adni, helyzeteink kevesebb mint felét tudtuk kihasználni. Kapu előtt sokkal élesebben, hatékonyabban kell játszani, minden ellenfél ellen.

Gödöllői SK – Szolnoki MÁV FC 1-3

Gödöllői SK: Kmetykó, Nagy Z., Mihók, Rejtő, Hohol, Toldi, Kosztolni, Horváth K., Drégelyvári, Pataki Á., Kovács.

Kispad: Körtvélyesi, Gulyás (Kovács K., 52.), Hasznosi (Drégelyvári, 74.), Pataky K. (Mihók, 62.), Kovács R. (Horváth K., 41.)

Sárga lap: Pataki Á. (51.)

Gólszerző: Pataki Á. (36.)

Horváth Krisztián értékelője: – Nagyon kellemetlen, minden fajta kockázat vállalás nélkül focizó csapat volt a vasárnapi ellenfelünk. Saját térfelükön nagyon agresszívan védekeztek, és ennek ellenszerét ma nem igazán éreztük, bár így is volt 1-1-es állásnál labdánk a vezetés átvételére. Sorsunkat egy remekül eltalált, szabadrúgás pecsételte meg. A fiúk küzdöttek hajtottak, de ma nem igazán tudták  megmutatni az igazi arcukat.

U15

Gödöllői SK – Gyirmót SE Győr 1-1

Gödöllői SK: Komár, Vertse, Juhász B., Egervári, Németh M., Veszely-Kiss, Bucsai, Kőhalmi, Horváth M., Szeles, Varga N.

Kispad: Debreczeni (Komár, 51.), Mészáros, Balazsin (Kőhalmi, 58.), Kosztolni (Horváth, 41.), Bucinca (Varga N., 71.), Kiss Á.

Sága lap: Kőhalmi (21.), Horváth M. (39.)

Gólszerző: Kőhalmi (11.)

Pintér Tamás nyilatkozata: – Felemás érzéseim vannak a mérkőzéssel kapcsolatban, az első félidőt jól kezdtük ziccereink voltak, a vezetést is megszereztük. A játékunk az egész mérkőzésen akadozott, de az első félidőben akár le is zárhattuk volna a meccset. A második félidőben az ellenfelünk dominált, játèk ekkor már nem igazán volt, inkább a futball fizikális része domborodott ki. „Csúsztunk-másztunk”, aminek egy pont lett az eredménye, de bőven maradt bennem hiányérzet. Az átmenetekben lassúak voltunk és egyáltalán nem működött a játékfelépítés. Ennek ellenére gratulálok a srácoknak, mert „nehéz” ellenfél ellen nem adták fel!!