U14, U15: Szeged elleni sikerrel és PMFC elleni vereséggel indult a szezon

Hazai pályán vertük hatalmas csatában a Szeged-Csanád Grosics Akadémiát, míg idegenben a PMFC nehéz ellenfélnek bizonyult.

U14
Gödöllői SK – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1-0 (0-0)

Gödöllői SK: Reszegi, Szabó K., Bucinca, Vince, Tóth-Bede, Olenyik, Pénzes, Boronyai, Puskely-Haydn, Kalla, Mayer.

Kispad: Szabós, Édl (Pénzes, 52.), Herczig (Bucinca, 52.), Vass K. (Vince, 63.), Halász (Tóth-Bede, 75.)

Sárga lap: Pénzes (36.), Szabó K. (61.)

Gólszerző: Pénzes (42.)

Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Trombitás, Dóczi-Maróti, Bakos, Lengyel, Tóth, Szeles, Gáti, Takács, Balog, Tóbiás, Kovács.

Kispad: Németh (Trombitás, 69.), Nagy (Tóbiás, 62.), Nagygyörgy (Lengyel, 41.), Borbás (Bakos, 62.), Ötvös (Dóczi-Maróti, 51.), Csuka (Kovács, 41.)

Sárga lap: Dóczi-Maróti (45.), Tóth (77.)

Horváth Krisztián értékelője: – A Szeged-Csanád Grosics Akadémiával mindig izgalmas, jó mérkőzéseket játszunk, most sem volt ez másképp. Mindkét csapat gyorsan, kreatívan focizott. A nagyszerű győzelmünk megérdemelt, mivel több ziccert tudtunk kidolgozni, és többet tudtuk birtokolni a labdát az ellenfelünk térfelén. Ilyen mérkőzésekre van szüksége ezeknek a fiúknak. A mérkőzés után megérdemelten zúgott a vastaps a szülők részéről a csupaszív játékért. Sok sikert kívánok a Szegednek.

U15
PMFC – Gödöllői SK 5-1 (2-1)

PMFC: Tóth K., Fazekas, Tóth M., Tímár, Ungvári, Gyánó, Biszta, Papp, Csonka, Gál-Kézi, Fehérvári.

Kispad: Kilvinger, Farkas (Fazekas, 70.), Petrov-Trajkov (Fehérvári, 57.), Szinger (Gál-Kézi, 65.)

Gólszerző: Gyánó (32., 38., 43., 77.), Petrov-Tarjkov (79.)

Gödöllői SK: Körtvélyesi, Mihók, Pataki Á., Vertse, Hohol, Drégelyvári, Kosztolni, Kovács K., Kovács R., Horváth, Toldi.

Kispad: Kmetykó, Nagy, Gulyás (Kovács K., 41.), Hasznosi (Kovács R., 62.), Bondár (Horváth, 41.)

Gólszerző: Kovács R. (7.)

Sipeki István értékelője: – Labdabirtoklásban a mérkőzés első fél órájában egyenrangú ellenfelei voltunk a Pécsnek. Sok labdát sikerült szereznünk a középpályán amiből jól indultunk meg előre, labdavesztés után jók voltak a visszatámadások, egy ilyen után megszereztük a vezetést. Fél óra elteltével a kelleténél jobban elkezdtünk fáradni amit ellenfelünk kihasznált és a szünetre már 2-1 volt oda. A második félidőt nem kezdtük jól, már a második percben 11-eshez jutott a Pécs, ez volt a mérkőzésen a második amit értékesítettek. Pécsi mezőnyfölényben folyt a játék de az ellentámadásainkban sok veszély volt, amikből gólokat szerezhettünk volna, majd mi is 11-eshez jutottunk, ami sajnos kimaradt, az ellentámadásból pedig megszerezte negyedik gólját a Pécs. Végére elfáradtunk és egy védelmi megingásunkat a Pécs góllal büntette meg. Ellenfelünk megérdemelten szerezte meg a három pontot, nekünk pedig az lesz a célunk hogy tavasszal mikor legközelebb találkozunk mi örüljünk a mérkőzés után.