U14, U15: Két-két edzőmérkőzéssel folytattuk a terhelést

Mindkét csapatunk két edzőmérkőzést játszott le a héten, folytatva a bajnoki felkészülést.

U14

Gödöllői SK-MTK Budapest (U13) 1-4

Gödöllői SK: Reszegi – Herczig, Boronyai, Mayer, Puskely-Haydn – Hébenstreit, Szabó – Édl, Vince, Pénzes – tóth-Bede

Kispad: Halász, Járó, Vöő, Tőzsér, Maszlag.

Gólszerző: Boronyai.

Horváth Krisztián nyilatkozata: – Nagy iramú, igazán fejlesztő hatású mérkőzést játszottunk partneregyesületünk fiatalabbik csapatával. Ezen a meccsen mindenki a tudásához mérten a legtöbbet hozta ki magából, ahol U13-as és Grassroots csapatunkból is többen be tudtak mutatkozni. Gratulálok mindkét csapat játékosainak.

Gödöllői SK-Kelen SC 2-1

Gödöllői SK: Reszegi – Herczig, Hébenstreit, Puskely-Haydn, Pénzes – Szabó, Vince – Tóth-Bede, Nyíri, Tokodi – Merkl.

Kispad: Halász, Járó, Vöő.

Gólszerző: Tóth-Bede, Merkl.

Horváth Krisztián értékelője : – A hét második edzőmeccsére sajnos a hiányzók mellé sérültjeink is voltak, ennek ellenére harciasan, végig dominálva tudtunk jól játszani. A helyzeteinkből sokkal több gólt kell szerezünk a jövőben. Folytatjuk a halmozott terhelést, négy edzés és két mérkőzés van terítéken a csapatnak.

U15

III. Ker. TVE-Gödöllői SK 2-1

Gödöllői SK: Kmetykó, Mihók, Pataki, Nagy Z., Horváth K., Hasznosi, Kosztolni, Kovács K., Hohol, Kovács R., Toldi.

Kispad: Körvtélyesi, Juhász Á., Bondár, Gulyás.

Gólszerző: Toldi.

Sipeki István nyilatkozata: – A csapat jól kezdte a mérkőzést, rögtön a 3. percben megszereztük a vezetést, utána viszont magunkra húztuk az ellenfelet, labdabirtoklásunk rövid ideig tartott, hamar visszaadtuk a megszerzett labdát az ellenfélnek. Egy védelmi megingást gólra tudott váltani a Kerület. A mérkőzés jó iramú volt, mindkét kapu előtt adódtak helyzetek. A második félidő elején büntetőből megszerezte a vezetést a III. Kerület. A csapat igyekezett kiegyenlíteni, viszont a helyzetek kimaradtak. Mindenkinek a hozzáállásával elégedett vagyok.

FC Hatvan – Gödöllői SK 0-5

Gödöllői SK: Körtvélyesi, Mihók, Nagy Z., Brinza, Juhász Á., Drégelyvári, Kosztolni, Horváth K., Hohol, Kovács R., Gulyás.

Kispad: Kmetykó, Toldi, Kovács K.

Gólszerző: Gulyás, Hohol, Toldi (2), Kovács R.

Sipeki István értékelője: – A mérkőzés összképét tekintve megérdemelt a győzelmünk, az első félidőt tekintve nem volt ekkora különbség a két csapat között. Ellenfelünknek több helyzete is adódott, amik kimaradtak, a mi helyzeteinket viszont értékesítettük. A második félidőben már hatékonyabbak voltak a támadásaink, több helyzetünk is volt, labdaszerzéseinkből gyorsan oda tudtunk kerülni az ellenfél kapuja elé, ilyenkor nem mindig hoztunk jó döntést, vagy az ellenfél kapusa védett nagyot. A jövőt tekintve fontos lesz sokat gyakorolnunk az ilyen helyzetek befejezését. Elégedett vagyok a csapat teljesítményével.