U14, U15: Hat pont a Békéscsaba és a Nyíregyháza ellen

Mindkét csapatunk hazai pályán aratott győzelmet a neves ellenfelekkel szemben.

U14
Gödöllői SK-Békéscsaba 1921 Előre SE 2-0

Gödöllői SK: Kmetykó, Nagy Z., Vertse, Mihók, Rejtő, Toldi, Kosztolni, Horváth K., Juhász Á., Pataki Á., Pataky K.

Kispad: Gulyás (Rejtő, 41.), Hohol (Juhász Á., 60.), Drégelyvári (Kosztolni, 41.), Kovács K. (Mihók, 54.), Kovács R. (Horváth K., 60.)

Sárga lap: Vertse (39.), Drégelyvári (47.)

Gólszerző: Kosztolni (17.), Hohol (71.)

Horváth Krisztián értékelője: – Szezonbeli utolsó hazai meccsünket játszottuk a “center” füves pályán. Ez érződött is a fiúk hozzáállásán, végig domináns labdabirtoklásra törekvő játékot mutattunk be az első 15 percet leszámítva, ahol a Békéscsaba akarata érvényesült inkább, itt kapusunknak bravúrral is kellett hárítania. Utána átvettük a játék irányítását, jól támadtunk le és ügyesen bontottuk az ellenfél utolsó védővonalát, a kapu előtt viszont nem voltunk kellően hatékonyak. Gratulálunk a fiúknak a tavaszi 10. győzelmükhöz, és dicséret illeti a Békéscsaba csapatát is akik végig “játékban” gondolkodtak!

U15
Gödölői SK-Nyíregyháza Spartacus FC 3-2

Gödöllői SK: Komár, Juhász B., Egervári, Mészáros, Németh M., Veszely-Kiss, Bucsai, Kőhalmi, Horváth M., Pataki Á., Szeles.

Kispad: Körtvélyesi, Balazsin (Juhász B., 73.), Orosz, Brinza-Balázs (Pataki Á., 73.), Bucinca, Varga N. (Kőhalmi, 59.), Kiss Á. (Németh M., 78.)

Sárga lap: Németh M. (37.)

Gólszerző: Egervári (11., 14.), Horváth M. (71.)

Pintér Tamás nyilatkozata: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, a két gólunk mellett még legalább kettőt rúghattunk volna. A meleg, a „biztos vezetés” és az ellenfelünk feljavuló játéka egyszerre tette nehézzé a meccs hátralévő részét. Nem tudtunk ugyanazon a fordulatszámon pörögni, védekezésben több hibát is elkövettünk, kevesebbszer jutottunk el a Nyíregyháza kapujáig. A vendégek szépíteni, majd egyenlíteni is tudtak. Az utolsó szót azonban ma mi mondtuk ki, így győzelemmel zártuk az utolsó hazai mérkőzésünket.