U14, U15: Felemás eredmények a második fordulóban

U14-es csapatunk legyőzte a Salgótarjánt, U15-ös csapatunk „megbízott vezetőedzővel” nagy csatában maradt alul a Kelen ellen.

U14
SBTC-Gödöllői SK 1-7 (1-3)

SBTC: Némedi, Ficsor, Ugra, Kazareczki, Balázs R., Lénárt, Szabó A., Boháti, Balogh, Katona, Klajban.

Kispad: Magos (Némedi, 35.), Papp Cs. (Szabó A., 41.), Ecsegi (Balázs R., 53.), Tóth L., Gulyka (Klajban, 27.), Buzás.

Sárga lap: Balogh (79.)

Gólszerző: Balázs R. (7.)

Gödöllői SK: Szabós, Hébenstreit, Szabó K., Bucinca, Tóth-Bede, Olenyik, Pénzes, Boronyai, Puskely-Haydn, Kalla, Mayer.

Kispad: Reszegi, Vöő (Hébenstreit, 51.), Herczig (Mayer, 41.), Nyiri (Bucinca, 41.), Merkl (Olenyik, 56.), Halász (Puskely-Haydn, 62.)

Gólszerző: Bucinca (11.), Olenyik (15., 26.), Szabó K. (45., 55.), Merkl (62.), Tóth-Bede (66.)

Horváth Krisztián értékelője: – Egész héten sulykoltam a fiúknak, hogy sosem szabad kiindulni a tavalyi bajnokságból, ahol volt olyan mérkőzés is ahol több, mint 30 gólt rúgtak. Sajnos a mérkőzést lassú, kényelmes tempóban kezdtük, aminek az lett az eredménye, hogy egy előrevágott labdából gólt szerzett az ellenfelünk. Utána átvettük a kezdeményezést és egész mérkőzésen a másik térfélen tudtuk gyakorolni a támadásépítést és a befejezéseket, melynek magabiztos győzelem lett az eredménye. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez és a helyenkénti  jó játékhoz is. Köszönjük a szülők idegenbeli szurkolását!

U15
Gödöllői SK-Kelen SC 2-3 (1-1)

Gödöllői SK: Körtvélyesi, Nagy Z., Vertse, Mihók, Hohol, Toldi, Kosztolni, Horváth K., Kovács K., Pataki Á., Kovács R.

Kispad: Kmetykó, Benyó-Romero (Pataki Á., 73.), Gulyás (Toldi, 54.), Egervári (Horváth K., 54.), Hasznosi (Mihók, 73.), Drégelyvári (Kovács R., 59.), Juhász Á. (Hohol, 73.)

Gólszerző: Horváth K. (19., büntető), Nagy Z. (78.)

Kelen SC: Sabján, Fülöp, Sárkány, Lengyel, Csider, Konkoly, Tomosi, Varsányi, Tóth M., Nagy Cs., Váczi.

Kispad: Gáspár, Taxidisz (Tóth M., 73.), Kun (Csider, 41.), Miller (Konkoly, 59.)

Sárga lap: Váczi (42.)

Gólszerző: Tóth M. (21., büntető), Varsányi (47.), Kun (64.)

Sipeki István betegség miatt nem tudott a csapattal lenni, így a mérkőzésre megbízott vezetőedzőtől, Dolhai Gergőtől kértünk beszámolót: – Nagy lendülettel és higgadt döntésekkel kezdtük a találkozót, az első 10 percben több ígéretes lehetőséget is sikerült kialakítani, azonban a befejezések nem sikerültek. Ezután kiegyenlítettebbé vált a játék, egyik csapat sem tudott helyzetbe kerülni. Ezt a mezőnyben folyó játékot törte meg Kokó egyéni villanása, a szélről betörve a 16-oson belülre kiharcolt egy büntetőt, amit utána értékesített is. 2 perccel később sajnos körülményesek voltunk egy labdakihozatalnál, a labdavesztést követően pedig szabálytalankodtunk, jöhetett az ellenfél büntetője és egyenlítő gólja. A második félidőt a Kelen kezdte jobban és meg is szerezte a vezetést egy hosszú indításnak köszönhetően. Nem kontrolláltuk a védelmünk mögötti területet ebben a szituációban. A gól után mentek előre becsülettel a srácok, de az utolsó passzokba rendre hiba csúszott, és ahogy fáradtunk, egyre több technikai hiba jellemezte a csapatunkat. Egy ilyen hibánkat ki is használt az ellenfél a 64. percben. A cseréink jól szálltak be a meccsbe, lendítettek a csapat játékán és a végén össze is jött a szépítő gól, ami után az utolsó erőtartalékokat elővéve támadtuk le az ellenfelet. Sajnos a hosszabbítás elmaradt, pedig biztos voltam benne, hogy kiegyenlítettünk volna, ha van még hátra 1-2 perc. A srácok megtettek mindent a siker érdekében, ha így dolgoznak tovább előbb-utóbb meglesz a gyümölcse.