Szuperkupa-győzelemmel kezdtük a szezont

A korai erős kezdéssel gyorsan eldöntöttük a mérkőzést.

Pest Megyei Szuperkupa-döntő
Gödöllői SK – Bugyi-OBO SE 5-1

Gödöllői SK: Németh M. – Nagy B., Hevesi, Abért B., Balogh B. – Tóth-Ilkó, Dolhai, Miknyóczki – Barabás, Reznek, Mudroch.

Kispad: Tóth K., Abért B., Maródi (Mudroch, 75.), Halmos (Tóth-Ilkó, 58.), Richter (Miknyóczki, 58.), Kiss B. (Abért M., 64.), Pancsuska (Dolhai, 83.)

Sárga lap: Tóth-Ilkó (55.), Kiss B. (83.), Barabás (92.)

Gólszerző: Barabás (3.), Miknyóczki (8.), Tóth-Ilkó (10.), Mudroch (23.), Reznek (63.) ill. Czili (78.)

Csapatunk első tétmeccse a bajnokság megkezdése előtti hétvégén került megrendezésre, Tápiószentmártonban a Bugyi-OBO SE ellen léptünk pályára a Pest Megyei Szuperkupa döntőjében.

A kezdés után nem kellett sokat várni az áttörésre, a harmadik percben Dolhai kiugratásából Barabás lőtt a kapuba. (1-0). Öt perccel később a 8. minutumban Barabás már előkészítőként tündökölt, Miknyóczkinak passzolt, aki belsővel 15 méterről emelt a kapuba (2-0). Két perccel később ismét Dolhai volt az előkészítő, ezúttal Tóth-Ilkó fejére varázsolta oda a labdát, középpályásunk pedig a kapuba bólintotta a játékszert.

Az első játékrész közepén Mudroch is feliratkozott a gólszerzők közé, sakk-matt helyzetig kijátszott támadás során. Miknyóczki tört át a Bugyi középpályáján, majd Rezneknek passzolt, aki lövőcselével túljárt védője és a kapus eszén is, majd balra passzolt Mudrochnak, aki az üresen tátongó kapuba passzolt. (4-0)

A fordulás után tovább tartottuk a nyomást ellenfelünkön, és a 63. percben Reznek Donát mesterien helyezett szabadrúgásával megszereztük újabb gólunkat (5-0). A biztos előny tudatában kicsit biztonságosabb játékra álltunk át, a 78. percben pedig ennek meglett a „böjtje”, Czili találatával szépített ellenfelünk. A lefújásig az eredmény nem változott, így 5-1-es sikerrel – és a Pest Megyei Szuperkupával – várjuk a bajnoki nyitányt.

Győri Zoltán értékelője: – Köszönjük a kiválóan előkészített pályát a Tápiószentmártoni egyesületnek, illetve a szervezést a szövetség vezetőinek. A mérkőzést kiválóan kezdtük, gyönyörű gólokat szereztünk. Tetemes előnyünk birtokában törvényszerű volt, hogy a srácok megnyugszanak és visszavesznek a lendületből. Összességében nagyon magabiztosra sikeredett ez a döntő, köszönöm a játékosainknak a hozzáállást, kollégáimnak pedig a mérkőzés előtti és alatti szervezésbeli segítséget. A Bugyi csapatának sok sikert a bajnokságban.

A mérkőzés képgalériája az alábbi fotóra kattintva elérhető: