Remek hangulatú családi nappal köszöntöttük a májust

Egyesületünk a hosszúhétvégén tartotta 2023-mas családi napját.

Az eseményen kicsik és nagyon közösen kapcsolódhattak ki a Szűcs Lajos Sportcentrumban, a színes programokkal tarkított családi napon.

A felső műfüves pályán sorversenyek, teqball és célbarúgás, mellette pedig íjászat volt a program.

A centerpályán Darts, Toca, Arcfestés, kézműves sarok, horgászat illetve a Könyvtár Kommandónak hála VR illetve kvíz volt a program. Itt került megrendezésre a büntetőrúgó verseny is, melyen Németh Máté és Tóth Kristóf, felnőtt csapatunk kapusai álltak a bátor fiatalok és felnőttek elé.

A nagyobbik műfüves pályán a labdarúgóbajnokság került megrendezésre, melyen a szülők – és edzők is – rengeteg szép gólt, mutatós cselt produkáltak, fiatal játékosaink pedig kipróbálhatták magukat edzői szerepkörben, a szurkolás mellett sokszor előkerültek azok a kifejezése, melyeket a mérkőzéseken fordított helyzetben edzőik mondanak számukra. A hangulat folyamatosan pezsgő volt, játékosaink és a szülők is láthatóan élvezték, hogy kivételesen felcserélődtek a játékosi és szurkolói szerepek.

A délelőtti sávban tűzoltóautóba is szállhattak a jelenlévők, illetve egyesületünk három büszkesége is jelen volt. Nagy Dániel, korábbi válogatott labdarúgó az esemény egészén jelen volt, Tóth Barna, a Kecskeméti TE támadója illetve Kovács Mátyás, az MTK Budapest ifjú szélsője pedig rövidebb-hosszabb időre tudott eljönni, de ezidő alatt is rengeteg autogramot és fotót kértek tőlük.

A focitorna zárása után a centerpályán került sor az eredményhirdetésre, illetve a tombolahúzásra, ahol többek között Kovács Mátyás és Tóth Barna dedikált mezét, Marco Rossi által aláírt labdát, vagy a válogatott által dedikált mezt is lehetett nyerni.

Szeretnénk megköszönni mindenkinek a jelenlétet, és hogy velünk töltötte a hétfőjét, hozzátéve ezzel egy sikeres, esemény és élménydús Gödöllői SK-s családi naphoz.

Külön szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki bármiféle felajánlással színesítette a tombola nyereményeit, ezzel emelve az esemény fényét, és életre szóló emléket adva kicsiknek és nagyoknak egyaránt.