Molnár Zoltán felnőtt csapatunk új vezetőedzője

A 42 éves szakember legutóbb a Jász-Nagykun Szolnok megyei első osztályú Tiszaföldváron tevékenykedett, ahol második helyen zártak az idényben.

Molnár Zoltán játékosként a másodosztályban szerepelt a Vecsési FC színeiben, ekkor kezdte meg edzői karrierjét is utánpótláscsapatok mellett. Játékospályafutásából kiemelendő még a Rubeola Csömör színeiben megszerzett futsal bajnoki cím is.

Edzőként 16 éve tevékenykedik, ebből az elmúlt 9 évben felnőtt csapatokat irányít. Előző csapatai a Pestszentimre, a Gázgyár, a Heréd és a Tiszaföldvár voltak, érdekesség, hogy minden csapatával eljutott a Magyar Kupa főtáblájára, illetve mind Heves, mind Jász-Nagykun Szolnok megyében a megyei kupát is elhódította.

A Heréd csapatánál 2022-ben Heves megye legjobb edzőjének választották, és irányította a Heves Megyei Amatőrválogatottat is – többek között Pest Megye ellen -, így több játékosunkról első kézből is van tapasztalata.

Az adminisztratív kötelezettségek után kérdeztük új vezetőedzőnket az első benyomásokról és célokról:

– Mik az első benyomások a játékosokról és a közegről?

– A közeget ismerem, a csapat kiváló eredményeket produkált az elmúlt időszakban, így remek közegbe és kiemelkedő csapathoz kerültem, az első találkozás alapján mindenki szimpatikus, várom a közös munkát velük.

– Milyen célokkal vágunk neki az idénynek?

– Nyilván a győztes mentalitást szeretném tovább vinni, a csapat elmúlt években mutatott sikereivel egyértelműen az élmezőny a cél, konkrét célként pedig a bajnoki cím az, amit el szeretnénk érni.

– Mi számodra a legfontosabb a pályán, mit várhatnak a szurkolók a csapattól?

– A legfőbb erősségünk az egységes csapatmunka lesz, mellette pedig taktikailag felkészült, pozitív szemléletű, céltudatos, és nem utolsó sorban eredményes csapatot szeretném, hogy lássanak a gödöllői szurkolók a mérkőzéseinken.