Lejátszottuk harmadik edzőmeccsünket is

Győzött a frissebb és helyzeteit jobban kihasználó Vasas II.

Gödöllői SK-Vasas FC II. 1-4

A mérkőzés képgalériája.

Gödöllői SK: Szaszovszki – Balogh B., Hevesi, Abért M., Nagy B. – Bartucz, Tóth-Ilkó – Mertse, Győrfi, Barabás – Koziorowski.

Kispad: Németh, Hámor, Dolhai, Richter, Dóra, Berczi

Gólszerző: Mertse.

Felnőtt csapatunk soronkövetkező felkészülési mérkőzését a Vasas FC második csapata ellen játszotta, ismét hazai pályán. Az első helyzetet a 4. percben mi jegyezhettük fel, Mertse lőtt távolról laposan, és nem sokkal tévesztett célt.

A 7. percben Szaszovszki fogott egy lövést amit az angyalföldiek rúgtak kapura, majd a 10. percben már ő is verve volt, gyors kontra után tudtak a hosszú alsóba lőni a vendégek. (0-1)

A 13. percben egy kellemetlenül megpattanó lövésre kellett reflexvédést bemutatnia kapusunknak, ebben az időszakban többet veszélyeztetett a Vasas, ami góllá is érett a 18. percben, amikor jobbra lekészített lövést lőtt Mamusits a kapunkba. (0-2)

A 32. percben Dolhai tört a tizenhatos vonala környékén középre, majd a jobb alsó felé tekert, de a vendégek kapusa jó ütemű vetődéssel hárított.

A 38. percben újabb gólt szerzett a Vasas, szöglet után járatták a labdát, majd Balajti lőtt a hosszú alsóba. (0-3) A félidőig az állás nem változott.

A fordulás utáni első helyzet a vendégeké volt, de a kapu fölé fejeltek egy oldalszabadrúgást követően. Majd jött Mertse Ábel a 61. percben. Abért indítására csapott le, a védője elcsúszott, így ziccerben tört kapura, az angyalföldiek hálóőre mellett is elhúzta a labdát, és az üres kapuba gurított. (1-3)

A 74. percben Németh védett bravúrral egy közeli lövésnél, majd egy perccel később már Mertse lövését védte a kapus.

A lefújás előtt két perccel ismét betaláltak a vendégek, egy középre emelt labdát tökéletes ütemben belsőzött el a Vasas támadója, ami így Németh fölött a kapuba szállt. (1-4)

Molnár Zoltán értékelője: – Intenzív héten vagyunk túl, ennek ellenére jól kezdtük a mérkőzést, de az első félidő folytatásában beleszaladtunk az ellenfelünk gyors átmenetekre építő játékába. Láthatóan a felkészülés más periódusában járt a két csapat, frissen, gyorsan közlekedett ellenfelünk a pályán, így jelentős hátrányban fordultunk a szünetben. A második félidőben a játékunkat célratörőbben tudtuk folytatni, és javítani tudtuk az első játékrész hibáit, így hasznos felkészülési mérkőzést tudtunk játszani a Vasas II. ellen. Az eredmény ellenére elégedettséggel töltött el a csapat hozzáállása, akarata. A hibákat javítjuk, a folytatásra nézve ez egy nagyon értékes mérkőzés volt. Sok sikert kívánok a Vasas második csapatának a folytatásban.