Rólunk

Egyesületünk jövőképe és küldetése, hogy a lehetőségeinket és adottságainkat a legjobban kihasználva, hagyományainkra támaszkodva elérjük, hogy mi legyünk a régió meghatározó klubja mind az utánpótlás nevelésben, mind a felnőtt futballban. Célunk, hogy hosszú Megyei I. osztályú jelenlét után, a felnőtt futballban stabil NBIII-as csapatot tudjunk építeni és fenntartani, főként saját nevelésű játékosokra alapozva.

Az utánpótlás nevelésben célunk megőrizni, stabilizálni helyünket a régióban, és versenyképesnek maradni országosan is az U12 alatti korosztályokban. Tehetségközponti, regionális szinten kiemelkedő, 12 éves korig versenyképes, minőségi képzést nyújtó nevelőegyesületi pozíciónkat tovább erősíteni, ami a lehető legtöbb tehetséges játékost adja a magyar labdarúgásnak. Feladatunk, hogy a szakmai és morális alapelveink és munkánk elősegítse, hogy a környező településekről felénk áramoljanak a tehetségek, nálunk akarjanak futballozni a gyermekek és a szülők szívesen hozzák őket ide.

Edzőképzésben a célunk, hogy a legjobb utánpótlás edző nevelő egyesület legyünk, edzőinknek teremtsük meg a feljebb lépéshez szükséges stabil kompetenciákat és képességeket, valamint akadémiai kapcsolataink révén adjuk meg nekik a lehetőségeket a feljebb lépésre.