Kiütés az utolsó 2022-es mérkőzésen

Négyszer mattoltuk a Vácot a helyenként durvaságba átcsapó mérkőzésen.

Vác VLSE-Gödöllői SK 0-4

Gödöllői SK: Németh M. – Nagy B., Abért M., Hevesi, Balogh B. – Miknyóczki, Halmos, Dolhai – Barabás, Pancsuska, Koziorowski.

Kispad: Abért B. (Nagy B., 77.), Reznek (Miknyóczki, 61.), Maródi (Halmos, 66.), Richter (Balogh B., 80.), Tóth K., Mudroch (Dolhai, 77.), Hámor.

Sárga lap: Halmos (57.)

Gólszerző: Koziorowski (15., 79.), Barabás (58., 63.)

Győri Zoltán értékelője: – Furcsa volt visszatérni ellenfélként arra a helyszínre, ahol annak idején lejátszhattam életem első NB I-es mérkőzését. Akaratlanul is nosztalgikus hangulatba kerül az ember, főleg úgy, hogy ellenfél kispadján volt csapattársak ülnek edzőként, a folyosón pedig a volt edzőmmel találkozom össze, illetve a csapat volt titkára még most is az egyesületnél tevékenykedik. Kiválóan álltunk bele a meccsbe, aminek az eleje kicsit paprikásra sikerül bizonyos okok miatt. A fiatalokból álló hazai csapat bátran és szervezetten játszott, de a rutin és a tapasztalat ma felénk billentette a mérleg nyelvét. Köszönöm csapatunk minden egyes játékosának a féléves teljesítményét, igazán büszke lehet magára mindenki. A Váci egyesületnek további sok sikert szeretnék kívánni, bízom benne, hogy idővel rendeződik a helyzet és újra magasabb osztályú mérkőzéseket láthatnak majd a helyi szurkolók.

A mérkőzés galériája a képre kattintva elérhető: