Ismerős forgatókönyv a DMTK ellen

Megismétlődött az előző idény utolsó mérkőzésének eseménysora, hátrányból nyertünk – ismét Barabás 91. perces találatával – .

Pest megyei I. osztályú felnőtt bajnokság, 12. forduló.

Gödöllői SK-DMTK 2-1

Gödöllői SK: Farkas – Miknyóczki, Hevesi, Abért M., Hámor – Tóth-Ilkó, Reznek, Nagy D. – Barabás, Koziorowski, Mudroch.

Kispad: Nagy B. (Miknyóczki, 62.), Dolhai (Nagy D., 66.), Halmos, Richter (Mudroch, 63.), Balogh B. (Hámor, 78.), Pancsuska (Koziorowski, 93.), Tóth K.

Sárga lap: Tóth-Ilkó (20.), Barabás (92.), Richter (93.)

Kiállítva: Abért M. (78.)

Gólszerző: Koziorowski (74.), Barabás (91.)

Győri Zoltán értékelője: – Érzelmekkel túlfűtött találkozó volt. Az első félidőben nem találtuk a játék ritmusát, ki nem kényszerített hibáink voltak, amiből a vendégek veszélyesen építkeztek. A második félidőben már összeszedettebben játszottunk, más mentalitással jöttünk ki. A cserék jól szálltak be, többször voltunk veszélyesek már mi is, aminek eredményeként egyenlítettünk. Az ezután történő kiállítás sem törte meg a lendületünket, emberhátrányban nagyon nagyot játszott a csapat! Az utolsó 12 perc a szív diadala volt. A pályán lévő játékosok megmutatták, hogy miért lettünk mi tavaly bajnokok. Nem játszottunk igazán jól, úgyhogy ma nagyon meg kellett harcolnunk a sikerért, ami miatt le a kalappal a csapat előtt.

A mérkőzés galériája a képre kattintva megtekinthető: