Hazai mérkőzések: 2022.10.22-23.

Mindössze három hazai mérkőzés vár ránk hétvégén.

A hétvége a nemzeti ünnep miatt rövid mérkőzésnapok tekintetében, ám ennek ellenére is kevés hazai mérkőzés vár ránk.

Szombaton (10.22.) 10:00-kor kezd U17-es együttesünk hazai pályán, a Mészöly Focisuli lesz az ellenfél. Az MFS jelenleg a 7. helyen van, míg csapatunk második – csak gólkülönbségben a listavezető Talent SE mögött.

12:00-kor U15-ös Grassroots csapatunk lép pályára, ahol a Fót SE-t látjuk vendégül. A fótiak a 8. helyen állnak öt mérkőzés után, míg csapatunk a második. Ez a helyezés azonban csalóka, hiszen a listavezető Veresegyház ugyan két ponttal van előttünk, de egy mérkőzéssel többet játszott. Mögöttünk a harmadik Galgagyörk pontazonos velünk, és ők is egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak.

A harmadik hazai mérkőzés férfi felnőtt csapatunk találkozója lesz, ahol a Lasselsberger-Pereg SE érkezik Gödöllőre. A Pereg jelenleg az 5. helyen van a bajnokságban kilenc mérkőzés után, míg csapatunk a harmadik helyen van, hét találkozót követően. Előttünk a Dunaharaszti (2.) illetve a Vecsés (1.), mindketten egy mérkőzéssel többet játszva, mindketten öt pont előnyben, mindketten veretlenül. Érdekesség, hogy a Pereg utáni két fordulóban pont velük mérkőzünk meg, a 11. fordulóban Vecsésre látogatunk, míg a 12. fordulóban a Dunaharaszti érkezik hozzánk.

Mindhárom mérkőzésre a Szűcs Lajos Sportcentrumban kerül sor.