Győzelem a kupadöntő főpróbáján

Férfi felnőtt csapatunk ötgólos sikernek örülhetett a hétközi fordulóban.

Felsőpakony KSE-Gödöllői SK 0-5

Gödöllői SK: Tóth K. – Nagy B., Hevesi, Bartucz, Balogh B. – Reznek, Tóth-Ilkó, Győrfi – Abért M., Koziorowski, Barabás.

Kispad: Németh M., Dolhai (Tóth-Ilkó, 63.), Varró B. (Barabás, 86.), Tuba, Richter (Abért M., 70.), Dékány (Reznek, 75.), Hámor (Balogh B., 60.)

Gólszerző: Koziorowski (10., 33., 87.), Barabás (64.), Nagy B. (73.)

A vasárnapi Pest Megyei Kupadöntő előtt hétközi fordulóban „főpróbáztunk” döntőbeli ellenfelünk, a Felsőpakony KSE ellen az előrehozott bajnoki fordulóban. Felsőpakonyban remek körülmények fogadtak minket, jó állapotú pályán mérkőzhettek meg a csapatok.

Az első helyzet a hazaiak előtt adódott, de Hevesi becsúszását követően Tóth Kristóf meg tudta szerezni a labdát, így hatástalanítottuk a ziccert. Két perccel később pedig már mi örülhettünk: Tóth-Ilkó pörgette a labdát Koziorowski elé, aki egyedül tört kapura, és ballal passzolt Sásdi kapujába. (0-1)

A folytatásban is mi veszélyeztettünk a kapu előtt, de az újabb találatra több, mint 20 percet kellett várni. Mutatós egyérintőből Győrfi-Barabás-Abért-Koziorowski volt a labda útja, centerünk ismét ballal volt eredményes, ezúttal a másik sarkot célbavéve. (0-2)

A fordulás után is hasonló mederben zajlott a találkozó, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, a következő gól mégis váratlan helyzetből születet: Barabás tört befelé a félpálya közepénél, majd 25 méterről jobbal tüzelt kapura, a labda pedig a jobb alsóba szállt a remek átlövést követően. (0-3)

A biztos vezetés tudatában felszabadultan játszottunk tovább, aminek pontrúgásból lett meg az eredménye, Reznek szögletét Nagy Barnabás fejelte a kapuba a 64. percben. (0-4)

A pontot az i-re Koziorowski rakta fel saját maga harmadik, csapatunk ötödik találatával, amikor Richter hajszálpontos szögletét fejelte be a felsőpakonyi kapuba, beállítva ezzel a végeredményt. (0-5)

Győri Zoltán értékelője: – Az utolsó idegenbeli bajnoki mérkőzésünkön nagyon jó teljesítményt nyújtva, magabiztosan gyűjtöttük be a három pontot.