Gólkirályok Gálája – Egyéni és egyesületi elismerést is kaptunk!

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság idén is megtartotta – immáron 10. alkalommal – a Gólkirályok Gáláját, ahol egyesületi és egyéni szinten is zsebeltünk be elismeréseket.

Az idei díjátadón az elmúlt két versenyév (2020/21 illetve 2021/22) Pest megyei labdarúgó gólkirályait és gólkirálynőit díjazták.

A díjátadón részt vett többek között Benkő Tamás (MLSZ Pest Megyei igazgató), Szlahó Csaba (MLSZ Pest Megyei Társadalmi Elnökség elnök), Lovász Gyöngyi (korábbi 21-szeres női válogatott), dr. Bársony Farkas (a Sharity Mobile Application Zrt. vezérigazgatója), Böőr Zoltán (korábbi 21-szeres válogatott labdarúgó), Bukodi Károly (Ócsa város polgármestere) – mind a négyen tagjai az MLSZ PMTE-nek –, valamint a két meglepetés-díszvendég: Bajzát Péter (kétszeres NB I-es és NB II-es gólkirály) és Hahn János (a 2020/2021-es OTP Bank Liga gólkirálya) is.

Az eseményen egyesületünk több játéksa is elismerésben részesült. Barabás Ádámot kétszer is szólították – Futsalban illetve korábbi nagypályás bajnokságban elért gólkirályi címeiért – , mellette felnőtt csapatunkból Koziorowski Richárd is elismerésben részesült a 2020/21-es gólkirályi címért.

Női csapataunkból Kovács Maja is elismerésben részesült, felnőtt csapatunk játékosa a 2020/21-es idényben lett a bajnokság legjobb góllövője.

Utánpótlásunkból is kaptak elismerést a legeredményesebb góllövők. Dékány Levente, Veres Botond illetve Ignátz Dávid Szilárd is díjat vehetett át az eseményen.

Az egyéni díjakon túl egyesületi szinten a legmagasabb elismerést vehette át Pelyhe József, egyesületünk elnöke; Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság által szervezett labdarúgó-bajnokságok összesített éremtáblázatának első helyén végzett a Gödöllői SK.

Gratulálunk a díjazott játékosoknak, illetve egyesületünk vezetőinek, szakembereinek és játékosainak, hiszen az összesített első hely a közös munka eredménye.

Fotó: MLSZ Pest Megyei Igazgatóság (2010 végéig: Pest Megyei Labdarúgó Szövetség) / Sipos Hajnalka