Fordulatos mérkőzésen Koziorowski duplájával vertük a Veresegyházt.

Koziorowski bombájára büntetőből válaszoltak a hazaiak, de a hajrában pontrúgás után Kozi második találatára már nem volt válasz.

VSK Veresegyház-Gödöllői SK 1-2 (0-1)

A mérkőzés képgalériája.

VSK Veresegyház: Ivicevic, Érsek, Seres, Balogh Balázs., Wiedermann, Vén, Ondrik, Csipkés, Ódé, Nagy Z., Gálos.

Kispad: Muka (Ivicevic, 85.), Kuklis (Seres, 46.), Egressy (Vén, 63.), Fenyvesi (Csipkés, 50.), Bozzai (Balogh Balázs, 81.).

Sárga lap: Ódé (11.), Érsek (50.), Vén (52.)

Gólszerző: Ondrik (72., büntető)

Gödöllői SK: Németh – Nagy B., Abért, Bartucz, Hevesi, Balogh Bálint – Tóth-Ilkó, Győrfi – Reznek, Koziorowski, Barabás.

Kispad: Szaszovszk, Miknyóczki (Koziorowski, 87.), Dolhai (Tóth-Ilkó, 64.), Mertse (Nagy B., 55.), Richter (Barabás, 73.), Dóra (Balogh Bálint, 90.)

Sárga lap: Balogh Bálint (50.), Tóth-Ilkó (53.), Mertse (73.)

Gólszerző: Koziorowski (34., 75.)

Folytatódott csapatunk számára a nehéz mérkőzések sora, a 4. fordulóban szomszédvári rangadóra látogattunk Veresegyházra.

A mérkőzést a vártaknak megfelelően aktívabban kezdtük, magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, amely kisebb-nagyobb helyzetekben is megnyilvánult.

A domináns játék hatására rögtön több szabálytalanság áldozata voltunk, amely potenciális feszültségpontokat hozott, de ezeket a játékvezető menedzselni tudta.

A 11. percben Barabás tört ki ziccerben, amikor a hátulról-oldalról érkező védő eltakarította őt a kaputól 17 méterre. A játékvezető csak a sárga kártyát vette elő.

A folytatásban is záporoztak a lövések, Reznek és Barabás is kísérletezett, de az első gólra a 34. percig kellett várni, amikor Koziorowski távolról kínálta meg a veresi kapust egy életerős lövéssel, ami utat talált a bal felsőbe. (0-1)

A gól után több helyzetünk is volt, de ezeket vagy a hazaiak kapusa védte, vagy mi nem találtunk kaput, így egygólos előnyben fordultunk.

A második játékrészben már gyakrabban került elő a sárga lap, ilyen eset volt az 50. percben Balogh Bálinté, aki futás közben összeakadt ellenfelével, majd amikor odament elnézést kérni, a veresi játékos ellökte őt, ennek ellenére – csak – Bálint kapott lapot.

Megváltozott a játék képe is a szünet után, többet támadott a Veresegyház, aminek meglett az eredménye a játékrész közepén, amikor büntetőhöz jutottak, amit Ondrik értékesített. (1-1)

A kapott gól ellenére játékosaink nem adták fel, ennek pedig hamar meglett az eredménye, hiszen csak három percig örülhetett a döntetlennek a Veres: A 75. percben Dolhai szabadrúgásába kapott bele Mertse, a labda a kapufáról kifelé jött, amit Koziorowski igazítás után a kapuba lőtt, beállítva a végeredményt. (1-2)

Csapatunk így újabb három pontot szerzett, ezúttal egy Veresegyház elleni fordulatos találkozón.

Molnár Zoltán értékelője: – Férfias küzdelem folyt a pályán a motivált Veresegyház otthonában. Az első félidőben szerzett vezetésünk után egy feleslegesnek tűnő tizenegyessel nehézzé tettük magunknak a hajrát, de a csapatom erejét jelzi, hogy erre is tudott reagálni, és célunkat teljesítve begyűjtöttük a három pontot, gratulálok csapatomnak. Sok sikert kívánok ellenfelünknek, akik motivált játékukkal a riválisainknak is kellemetlenséget fognak okozni.