Döntetlen Dunakeszin

Hiába voltak meg a helyzetek, egy ponttal távoztunk a Dunakeszi otthonából.

VS Dunakeszi-Gödöllői SK 1-1

VS Dunakeszi: Kovács, Vágner, Szabó, Horváth, Danada, Csordás, Bodnár, Balogh Bence, Balogh T., Nemes, Maicon.

Kispad: Bajusz, Mizák, Szkunc (Szabó, 69.), Katona (Csordás, 60.), Debreczeni, Erdész, Benedek.

Sárga lap: Maicon (68.), Danada (78.), Nemes (87.)

Gólszerző: Katona (82.)

Gödöllői SK: Szaszovkszi – Balogh Bálint, Hevesi, Bartucz, Abért, Richter – Tóth-Ilkó, Dolhai – Koziorowski, Barabás, Mertse.

Kispad: Németh, Miknyóczki (Balogh Bálint, 53.), Nagy B. (Richter, 26.), Győrfi (Tóth-Ilkó, 60.), Dóra (Nagy B., 60.), Somodi, Dékány (Dóra, 85.)

Sárga lap: Hevesi (34.), Tóth-Ilkó (40.), Barabás (74.), Dékány (92.)

Gólszerző: Bodnár (56., öngól)

Csapatunk a második fordulóban a Dunakeszi otthonába látogatott. A mérkőzés az első pillanatoktól csapatunk akarata szerint folyt, és az első helyzetre sem kellett sokat várni, a 11. percben Balogh Bálint tört ki ziccerben, de lövését a kapus bravúrral védte. Egy perccel később Dolhai szögletét kifejelték, a labda Richter elé került, aki centikkel tévesztette el a kaput 18 méterről.

A félidő közepén kényszerű cserét kellett eszközölnünk, Richter Tamás rosszullét miatt nem tudta folytatni a mérkőzést, helyette Nagy Barnabás lépett pályára.

A félidő utolsó tíz perce is mozgalmasra sikerült, a 35. percben Barabás lőtt kapásból 12 méterről, a labda a kapufáról kifelé pattant, majd egy perccel később bedobást követő kavarodásból érkezett lövés, amit a hazai hálóőr a gólvonalról mentett, így a félidő gól nélküli döntetlennel ért véget.

A fordulás után felpörögtek az események, a 47. percben kezezést követően büntetőhöz jutottunk, amit Koziorowski nem tudott értékesíteni. Az 52. percben újabb kényszerű cserét kellett eszközölnünk, Balogh Bálint helyére Miknyóczki Balázs érkezett.

Az 55. percben megszereztük a vezetést, amikor Dolhai kiugratásából Mertse tört kapura, átemelte a kapust, a labda pedig a felsőlécről kifelé pattant, de a visszarohanó Bodnár lábáról a kapuba gurult. (0-1)

A 62. percben egy löbbölt szabadrúgást követően Balogh Bence kapott bele a labdába, a lövést Szaszovszki védte.

A 82. percben is mi támadtunk, majd egy gyors kontrát követően érkezett jobbról a beadás, amit Katona a kapuba pofozott. (1-1)

A hajrában is végig támadtunk, de a támadó harmadban rendre rossz döntést hoztunk, így újabb gól nem született, egy ponttal kellett beérnünk a második fordulóban.

Molnár Zoltán értékelője: – A mérkőzés nem úgy sikerült, ahogy előzetesen elterveztük, számunkra érdekes találkozón vagyunk túl. Volt kapufánk, az ellenfél kapusa bravúrokat mutatott be, büntetőt is hibáztunk, és több kényszerű cserénk is volt, ezek ellenére a helyzeteink alapján minden esélyünk megvolt a győzelemre. Ez nem vonja le ellenfelünk érdemeit, gratulálok a teljesítményükhöz. A mi játékunkban az elhangzottak ellenére fejlődnünk kell, ezt kiértékeljük a hét elején és megadjuk a válaszokat, de már a következő feladatra koncentrálunk, nincs időnk sopánkodni az elhullajtott pontokért.