Mi történt a hétvégén a házunk táján?

Mi történt a hétvégén a házunk táján?

Mi történt a hétvégén a házunk táján? Egy rövid összefoglalóban olvashattok Nagy Dánieltől és Kerekes Csabától :)

U19-es csapatunknak 2 idegenbeli vereség után hazai pályán kellet megszereznie első győzelmét. A feladat nem látszott egyszerűnek hiszen a tavalyi bajnok Mezőkövesd csapatát fogattuk. 

Jól kezdtük a mérkőzést az első perctől kezdve a mi elképzelésünk és taktikánk érvényesült. Ellenfelüket nem hagytuk kibontakozni, folyamatosan nyomás alatt tartottuk melynek következményeként számtalan helyzetet alakítottunk ki, de rendre kimaradtak.

A mérkőzés 30 .percében gólra váltottuk főlényünket.

Miletics Hunor szabadrúgása utat talált a kapuba 18 méterről. Gólunk után továbbra is lendületbe maradtunk így egy szép akció után Csordás Barna 2 gólra növelte előnyünket mely egyben a végeredmény is lett! 

A 3. foruló után csapatunk 3 pontal a 7. helyen. (N.D.)

A GSK leány U15-ös csapata is elkezdte a bajnokságot egy idegenbeli mérkőzéssel.Fiatal csapatunk az albertirsai ellenfél otthonába látogatott el.

Bár az első félidőben hátrányba kerültünk, de a lányok kitartó és fegyelmezett játékának köszönhetően a második félidőben, Szőke Anna góljával, sikerült kiegyenlítenünk. Mindkét csapatnak adódtak lehetőségei gólszerzésre de a lefújásig nem változott az eredmény! Sikerült egy pontot haza hozni. (K.CS.)

Több beszámoló is érkezik, azokkal később találkozhattok :) 

Cimkék:
Hétvége 11 Nagy Dániel 4 Kerekes Csaba 1 U19 3 U15 7