Ezen a hétvégén is több tornán, illetve mérkőzésen vitézkedtek csapataink.

Ezen a hétvégén is több tornán, illetve mérkőzésen vitézkedtek csapataink.

Ezen a hétvégén is több tornán, illetve mérkőzésen vitézkedtek csapataink.

Az U12, U13, és U17-es fiatalok szombaton edzőmérkőzéseken folytatták a felkészülést a bajnokságra. Ezek a mérkőzések a gyakorlásról , az összeszokásról és a játék minőségének a javításáról szólnak, és ezen célokat megfelelően is szolgálták.

A kis szekció csapatai ezúttal ismét négy korosztályban vettek részt a rangos Youth Talent Cup-on, Beloianniszban.

A szombati játéknapon a kicsik (U8 - 2011, U9 - 2010) játszottak. Az U8-nál a játék ezen a napon nem mindig működött megfelelően a nívós mezőnyben , úgyhogy most kevés sikerélményben volt része a srácoknak, ami az eredményt illeti, az U9-eseink helyenként jó játékkal a 4. helyre futottak be.

A vasárnap a játék és az eredmény szempontjából is jobban sikerült, mindkét korosztályunk (U10 - 2009, U11 - 2008) döntőig menetelt. Az U10-nek végül be kellett érni az ezüsttel , de a mutatott játék aranyat érdemelt volna. A 2008-as gárdánk ellentmondást nem tűrően, kiváló játékot játszva jutott be a döntőbe, ahol azonban sajnos vereséget szenvedtek.

Az U10-es korosztályban a torna játékosa Egervári Ádám, a torna kapusa pedig Pocsai Csaba lett, az U11-ben pedig Balog Kristóf kapta a torna játékosa díjat.

A vasárnapot 2007-es csapatunk zárta egy felkészülésnek szánt tornával. Szemre is tetszetős játékot bemutatva, 100%-os teljesítménnyel nyerték meg a tornát!

Gratulálunk felnőtt csapatunknak is, akik a Szentendre egyesületét múlták felül 1-2 arányban Áron Tóth-Ilkó és Thoma Krisztián góljaival!

Hajrá Gödöllő!

Cimkék:
Hétvége 11 U12 10 U13 11 U17 2