Az idei utolsó kölyök liga fordulón az FC Budapest alakulatát láttuk vendégül U11 „B” csapatunkkal!

Az idei utolsó kölyök liga fordulón az FC Budapest alakulatát láttuk vendégül U11 „B” csapatunkkal!

A keretbe ezúttal kevesebb „B”-s játékos kapott lehetőséget,mivel nekik mégaznap nagy feladatuk volt a futsal hétvége soron következő fordulójában.

A nagy hideg ellenére az egész mérkőzésen izzott a csapat győzni-akarása,amit az első félidőben nem tudtunk gólra váltani, de a labdabirtoklást és amutatott játékot figyelembe véve bíztunk benne, hogy a jó játék meghozzagyümölcsét.

Ezzel szemben a szünet után egy figyelmetlenség végén gyorsan gólt kaptunk.A gól után még intenzívebb nyomást próbáltunk gyakorolni és a kapu előttsokszor kellemetlen helyzetbe hoztuk ellenfelünket. Ennek következtébenkétszer is csak a büntetőterületen történt szabálytalanság árán tudtákmegakadályozni játékosainkat a gólszerzésben. Bizonyára a jeges időnek vagya fagyott lábaknak volt köszönhető, hogy ebből egyik büntetőt sem tudtukgólra váltani. Két tudatosan felépített támadásunk után azonban megrezdülta háló, így itthon tudtuk tartani a három pontot.A végeredmény: 2-1 ! 

Büszke vagyok az egész csapatra mivel végig koncentráltan játszottak ésnagyon sok szép akciót vezettek a széleken. Külön öröm volt látni, hogy abekapott gól után is nyugodtak tudunk maradni és nem csapott át kapkodóvá ajáték.A téli időszakban a futsalé a főszerep melyen szeretnénk minél továbbmenetelni.

Cimkék:
U11 8