A tél beálltával 2008-as „B” csapatunknak is elkezdődött a futsal szezon!

A tél beálltával 2008-as „B” csapatunknak is elkezdődött a futsal szezon!

Idén ismét a Pest megyei U11-es másodosztályban szerepelünk. Az első fordulóban Kartal vendégeként játszottunk egy mérkőzést, amit sikeresenmegnyertünk 4:0-ra. Az első játékrészben kicsit kapkodósjátékkal ennek ellenére rengeteg helyzetet kidolgozva fociztunk, amiksajnos rendre kimaradtak. 

A második játékrészben a higgadtabbés tudatosabb játék meghozta az eredményét és Gál Kristóf törte meg agólcsendet a 17. percben, ezt követően   a 21. percben ismét betalált ésmegduplázta az eredményt. Ezután a 29. percig kellett várni a következőgólig, amit Nagy Kristóf szerzett, és rá egy percre a mérkőzés vége előtt, még Szabó Nándor is betalált az ellenfél hálójába és véglegesítette azeredményt.

Azt gondolom, hogy azelső félidei apróbb hibák és a kapkodásellenére a második félidőben nyújtott játék és hozzáállás meghozta azeredményét. Aminek külön örülök, hogy mindenki hozzá tudott tenni a csapatjátékához, így egy egységes csapat benyomását keltettük. A következőfordulóról még nem kaptunk pontos információt, de a legfontosabb, hogyjavítjuk a hibáinkat és készülünk a következő mérkőzésekre, hogy ismétpontokat szerezzünk és tovább fejlődjünk.

Cimkék:
U11 8