A leány U15-ös csapatunk egy elmaradt bajnoki mérkőzést pótolt hétközben.

A leány U15-ös csapatunk egy elmaradt bajnoki mérkőzést pótolt hétközben.

Ellenfelünk a tabellán előttünk álló Piliscsaba csapata volt. Az első pár percben két helyzetünk is adódott, de türelmetlenek voltunk, és elkapkodtuk a lehetőséget. A

továbbiakban egyik kapu sem volt nagy veszélyben, de ettől függetlenül szép támadások szerveződtek. A szünetben megbeszéltük, hogy milyen részletre figyeljenek a lányok, továbbá próbálják meg a támadásvezetéseket pontosabban befejezni.

A második félidőben javítva a hibáinkat, a baloldali támadónk Sebestyén Kinga, jó ütemben kapott labdát, majd lerázva védőjét egy remek rúgással megszerezte a mérkőzés első gólját.

Az ellenfél nagyobb fokozatra kapcsolt és vezettek egy-két veszélyesebb akciót is, de kapusunk Slihoczki Alexa remekül védett. A lefújás előtt adódott még egy lehetőségünk, de az ellenfél kapusa jól zárta a szöget és védte támadónk lövését, így maradt az egy gólos végeredmény.

Az egész csapat remekül dolgozott. A kapusunk és a gólszerzőnk tette fel a teljesítményünkre a pontot. Az őszi szezon utolsó fordulója volt ez számunkra. Legközelebb januárban játszunk 1a megyei futsal bajnokságban.

Cimkék:
U15 Leány 2